Gemeente Bergen op Zoom - Aanvraag omgevingsvergunning (regulier) voor het wijzigen van indeling kinderopvang in basisschool, Hinkelenoord 14, Bergen op Zoom

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Bergen op Zoom. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Bergen op Zoom
  2. gmb-2024-28864
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2024

 

Omschrijving:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend, dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen:Reguliere aanvraag omgevingsvergunningAanvraagnr.OntvangstdatumAdres ActiviteitWO/2023/123220-12-2023Hinkelenoord 14, Bergen op Zoom, het wijzigen van indeling kinderopvang in basisschoolOp een reguliere aanvraag omgevingsvergunning moet binnen acht weken na ontvangst zijn beslist. Indien deze wordt overschreden, dan ontstaat een omgevingsvergunning van rechtswege.Let op! Tegen ontvangen aanvragen omgevingsvergunning (zowel regulier als uitgebreid) kunnen geen zienswijzen of bezwaarschriften worden ingediend! Dit is pas mogelijk als er een ontwerpbesluit ter inzage is gelegd (zienswijzen) of als de omgevingsvergunning is verleend (bezwaarschrift). Wilt u informatie betreffende een omgevingsvergunning? Dan kunt u contact opnemen via het klant- en contactcentrum, telefonisch bereikbaar op 14 0164 of 0164 277 000.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen