Gemeente Bergen op Zoom - Reguliere aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een nieuw kozijn, Zoekweg 1, Lepelstraat

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Bergen op Zoom. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Bergen op Zoom
  2. gmb-2023-483603
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2023

 

Omschrijving:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend, dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen:Reguliere aanvraag omgevingsvergunningAanvraagnr.OntvangstdatumAdres ActiviteitWO/2023/102704-10-2023Zoekweg 1, Lepelstraat, het plaatsen van een nieuw kozijnOp een reguliere aanvraag omgevingsvergunning moet binnen acht weken na ontvangst zijn beslist. Indien deze wordt overschreden, dan ontstaat een omgevingsvergunning van rechtswege.Let op! Tegen ontvangen aanvragen omgevingsvergunning (zowel regulier als uitgebreid) kunnen geen zienswijzen of bezwaarschriften worden ingediend! Dit is pas mogelijk als er een ontwerpbesluit ter inzage is gelegd (zienswijzen) of als de omgevingsvergunning is verleend (bezwaarschrift).Wilt u informatie betreffende een in behandeling zijnde omgevingsvergunning? Dan kunt u contact opnemen via onze medewerkers van het klant- en contactcentrum, telefonisch bereikbaar via 14 0164 of 0164 277 000.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen