Gedeputeerde Staten SABIC Innovative Plastics 12-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Gedeputeerde Staten SABIC Innovative Plastics 12-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Ontwerpbeschikking uitgebreid Wabo - SABIC Innovative Plastics BV - Plasticslaan 1 te Bergen op Zoom - OLO 6459983 - 2021-047872

  • Binnengekomen op 11-11-2023

Omschrijving:

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Wabo, SABIC Innovative Plastics BV, gelegen aan Plasticslaan 1 te Bergen op Zoom. Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan SABIC Innovative Plastics BV een vergunning te verlenen. De aanvraag betreft het uitvoeren van proefnemingen en onderzoek met kleine hoeveelheden afvalstoffen en (overige) reststoffen in de Green Chemistry Campus (GCC), voor de inrichting gelegen aan Plasticslaan 1 te Bergen op Zoom. De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 13 november 2023 tot en met 22 december 2023 digitaal ter inzage bij de gemeente Bergen op Zoom. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. Vanaf het moment van terinzagelegging is de kennisgeving te bekijken op de website 'www.officielebekendmakingen.nl' en de beschikking op de website van de provincie 'www.Brabant.nl'. Indien u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met de behandelaar op telefoonnummer . Een ieder kan tot en met 22 december 2023 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na de begindatum van de ter inzage legging bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant te worden ingediend. Aan deze procedure is het kenmerk 2021-047872 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het kenmerk in de onderwerpregel te plaatsen. Op deze manier wordt uw correspondentie meteen gekoppeld aan het kenmerk in het zaaksysteem. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBurgemeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitbergenopzoom.nl/af6c8a6b8d89b417c9bc1d4b88d064b3/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.