Facilitair Servicedesk Medewerker ISS Facility Services 26-01-2024

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Facilitair Servicedesk Medewerker ISS Facility Services 26-01-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Over ons

0

Allround Facilitair Servicedesk Medewerker

Bergen op Zoom

40 uur

Allround Facilitair Servicedesk Medewerker

Bergen op Zoom

40 uur

Als servicedesk medewerker ga je op zoek naar oplossingen voor de vragen en problemen van anderen. Telefonisch of per email, jij helpt iedereen graag! Klinkt dit als een baan voor jou?

Over de functie:

Als servicedeskmedewerker bij ISS ga je aan de slag bij onze klant in Bergen op Zoom en vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Je helpt medewerkers keer op keer op een zo gastvriendelijk mogelijke manier met allerlei soorten vragen en problemen. Hierdoor zorg je ervoor dat zij hun kernactiviteiten goed kunnen uitvoeren en zich daarop kunnen focussen.

Je zorgt samen met een vaste collega voor een correcte afhandeling van ticketaanvragen en het mailverkeer en verzorgd een juiste administratie van bestellingen. Je verzorgd de bestellingen onder andere voor kantoorartikelen / kleding / PBM / pakket en postverzendingen en alle andere materialen en services die je collega's nodig hebben om hun werk te doen en zorgt er uiteraard voor dat alles er tiptop uitziet.

In deze dynamische en unieke locatie is geen dag hetzelfde en ben jij verantwoordelijk voor de eerstelijns communicatie richting de facilitaire afdeling en de interne medewerkers van onze klant, bijkomende taken zoals het bijhouden van het magazijn rijden van samples en het af en toe een vracht lossen met behulp van een heftruck zijn leuke afwisselingen.

Je zorgt er daarnaast voor dat problemen die te maken hebben met facilitaire diensten opgelost worden. Hiervoor schakel je met de juiste mensen op het juiste moment. Je helpt medewerkers zoals je zelf ook geholpen zou willen worden: goed en persoonlijk. Je probeert hierbij van elk servicemoment een uitstekende ervaring te maken. Oftewel, je bent een onmisbare schakel in de werkomgeving!
Werktijden maandag tot en met vrijdag tussen 07.00-17.00 uur (variabel)

Wij bieden:

Een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen en door kan blijven groeien. Bij ISS geven we talent de ruimte en de mogelijkheid om door te groeien en je verder te ontwikkelen. We zijn geïnteresseerd in wat jij wilt bereiken. Je werkt in een gezellig maar hardwerkend team van collega's waardoor er een prettige sfeer is op de werkvloer.

Je herkent jezelf in:

- Je helpt elke gast zo snel mogelijk en tovert een glimlach op hun gezicht;
- Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en je geeft niet zomaar op;
- Je kunt goed met mensen omgaan en kunt boodschappen op een goede manier overbrengen;
- Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een team werken;
- Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties;
- Je hebt een heftruckcertificaat of bereid deze via ISS te behalen
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je hebt kennis van diverse softwareapplicaties (Word/Excel/Outlook/internet)
- Kennis van een Facilitair Management Informatiesysteem (FMI) is een pré

Wie zijn wij?

Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better. We zorgen vol passie voor mensen, plaatsen en de planeet. Voor ons betekent dit dat we je de mogelijkheden en omstandigheden bieden om invulling te geven aan onze waarden verbondenheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ondernemerschap. Tegelijkertijd bieden we je een gezamenlijke omgeving waarin je je kunt ontwikkelen, bloeien en echt een verschil kunt maken. Een werkomgeving dus waarin enthousiasme wordt beloond en waar innovatieve ideeën op waarde worden geschat.


ISS Facility Services is officieel gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. Het Top Employers Institute, een wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid, certificeert organisaties die met een uitstekend HR-beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld. Het certificaat bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt. ISS ontving het keurmerk voor de eerste keer en mag zich daarom tenminste een jaar lang topwerkgever noemen.


Heb je vragen over de vacature? Je bent van harte welkom. We komen graag met je in contact. Stuur ons een e-mail met al jouw vragen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFacilitair Medewerker Servicedesk
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijiss.nl/vacatures/allround-facilitair-servicedesk-medewerker-bergen-op-zoom-1165

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.