Facilitair Medewerker B (Bc323) Curio 04-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Facilitair Medewerker B (Bc323) Curio 04-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Facilitair medewerker B (BC323)

 • Standplaats Bergen op Zoom
 • Salarisschaal 04
 • Omvang (FTE): 0.8

 • Omvang (FTE):

  0,80

 • Standplaats:

  Bergen op Zoom

 • Type contract:

  Tijdelijk met uitzicht op vast

 • Sector, school of dienst:

  Curio bestuurscentrum

 • Salarisschaal:

  04

Wat ga je doen?
Als facilitair medewerker ben jij samen met je collega's van de frontoffice, het visitekaartje van de school. De nadruk in deze functie ligt op het toezichthouden. Jouw toezicht zorgt voor een school die heel, schoon en veilig is. Je hebt veel contact met leerlingen, studenten en collega's. Samen houden we onze school opgeruimd waardoor het een prettige leef/leeromgeving blijft. Als facilitair medewerker draag je mede zorg voor de sociale veiligheid in het gebouw. Je weet orde te handhaven en durft anderen daarop aan te spreken. Ook als dat soms lastig is. Als het nodig is, bespreek je met collega's van het onderwijs het waargenomen gedrag en de gesignaleerde problemen van leerlingen en/of studenten. Je werkt samen met andere ondersteunde diensten van Curio, bijvoorbeeld met de frontoffice. Je bent handig en kunt goed beoordelen hoe en wanneer een storing of verzoek opgepakt moet worden. Je begeleidt leveranciers en houd toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden. Je regelt het beheer en de inrichting van ruimtes, terreinen, inventaris en kantoorartikelen. Daarnaast houd je je ook bezig met administratieve, logistieke werkzaamheden en het verzorgen van huishoudelijke taken. Met jouw dienstverlenende en flexibele houding draag je bij aan de ontwikkeling die Curio nu en in de toekomst doormaakt. Je maakt deel uit van het facilitaire team van Curio op de Meeussenstraat 13 in Bergen op Zoom waarin je veelal zelfstandig bepaalde werkzaamheden gaat uitvoeren.
Jouw werkweek ziet er als volgt uit:
Dagelijks is de school open van maandag tot en met vrijdag. We werken met vroege en late diensten: de school is namelijk open van 7.30 uur tot 23.00 uur. Incidenteel werken we ook op zaterdag i.v.m. opendagen.

Wie ben jij?
Je bent een absolute dienstverlener met een hart voor onderwijs. Je werkt graag met jongeren en beschikt over een goede dosis mensenkennis. Je bent proactief ingesteld en ziet waar en wanneer jouw inzet gewenst is. Je weet makkelijk te schakelen tussen verschillende soorten mensen. Je bent prettig in de omgang maar durft tegelijkertijd mensen aan te spreken op hun gedrag. Een gastvrije- en positieve houding is daarbij onmisbaar.

Verder:

 • Heb je een flexibele instelling en het is geen probleem om werktijden in overleg aan te passen, indien nodig spring je bij op andere locaties van Curio;
 • Ben je handig zodat je gebreken kunt herkennen en reparaties kunt uitzetten;
 • Ben je in het bezit van een diploma op mbo niveau 2/3, bij voorkeur aangevuld met certificaten als BHV en EHBO;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B.
 • Ben je digitaal vaardig. Als je bekend bent met Topdesk en MS Teams dan is dit een pré;
 • Onze slogan is: Wij, medewerkers van het facilitair bedrijf van Curio, dragen er zorg voor dat onze klanten een positieve beleving ervaren waarbij zij zich door persoonlijke aandacht, gerespecteerd en thuis voelen.

Wat vragen wij?
Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Toelichting op sollicitatieprocedure
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Gert Postelmans, facilitair manager.

Wat mag je verwachten?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. Door het werken met deze doelgroep draag je een steentje bij aan de maatschappelijke belangen in de samenleving. Daarnaast bieden wij:

 • Salaris maximaal
  € 2.941 bruto p.m.

 • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris

 • Eindejaarsuitkering 8,33%
  van het jaarsalaris

 • Toegang tot het vitaliteitsportaal

 • Goede pensioenopbouw bij ABP

 • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie

 • Centraal introductieprogramma

Curio biedt onderwijs waarin leerlingen, studenten centraal staan.

Dan komt die baan bij Curio heel dichtbij.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Huishoudelijke Dienst
Indicatie salaris (min – max]2941 – 2941
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijcurio.nl/vacatures/facilitair-medewerker-b-bc323

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.