Eerste Verkoopster Van de Ven fashion 05-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Eerste Verkoopster Van de Ven fashion 05-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Is mode ook helemaal jouw ding? Nice! Wij hebben namelijk een superleuke job voor je! Naast een mooie personeelskorting bieden wij jou de mogelijkheid om flexibel te werken, ergens per week! We zoeken een gezellige en enthousiaste collega die goed zelfstandig kan werken. In deze functie zal jij je bezig houden met adviseren en helpen van klanten, uitpakken en inhangen van kleding, onderhoud en schoonmaak en een stukje voorraadbeheer. Het aantal uren is in overleg. Bij interesse bespreken wij graag de mogelijkheden.

Verkoopster Middelharnis

  • 10-38 uur |
  • Parttime |
  • Middelharnis

Is mode ook helemaal jouw ding? Nice! Wij hebben namelijk een superleuke job voor je! Naast een mooie personeelskorting bieden wij jou de mogelijkheid om flexibel te werken, ergens per week! We zoeken een gezellige en enthousiaste collega die goed zelfstandig kan werken. In deze functie zal jij je bezig houden met adviseren en helpen van klanten, uitpakken en inhangen van kleding, onderhoud en schoonmaak en een stukje voorraadbeheer. Het aantal uren is in overleg. Ook kan er een mogelijkheid zijn om als eerste verkoopster aan de slag te gaan. Bij interesse bespreken wij graag de mogelijkheden.

  • Uren/dagen in overleg uur |
  • Parttime |
  • Bergen op Zoom
: ! Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als chauffeur waarbij je veel op de weg bent en de flexibiliteit hebt om je uren en dagen zelf af te spreken? Dan is deze vacature voor jou! Als chauffeur zal je verantwoordelijk zijn voor het vervoeren van onze producten naar diverse bestemmingen. Naast het rijden zal je ook zelf de bus moeten laden en lossen. Bovendien zijn wij op zoek naar iemand die eventueel klussen voor ons kan uitvoeren, denk hierbij aan het doen van klein onderhoud in onze winkels. Als onze nieuwe chauffeur krijg je naast veel flexibiliteit ook 10% personeelskorting!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVrachtwagenchauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)10 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vandevenfashion.nl/over-ons/vacatures/?p=2&count=4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.