Docent Werktuigbouw (Tt132) Curio 24-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Docent Werktuigbouw (Tt132) Curio 24-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Docent Werktuigbouw (TT132)

 • Standplaats Bergen op Zoom
 • Salarisschaal LB
 • Omvang (FTE): 0.8

 • Omvang (FTE):

  0,80

 • Standplaats:

  Bergen op Zoom

 • Type contract:

  Tijdelijk

 • Sector, school of dienst:

  Curio techniek en technologie

 • Salarisschaal:

  LB

 • Sluitingsdatum:

  15-12-2023

Wat ga je doen?
Met jouw kennis en kunde weet jij onze studenten werktuigbouw op te leiden tot echte vakmensen. Zij gaan aan de slag als constructiewerkers en tekenaars. Je geeft zowel theoretische als praktijklessen aan onze niveau 2 t/m 4 mbo studenten (zowel bbl als bol). Je gaat ze leren ontwerpen en tekeningen leren lezen en je geeft les in polytechniek. Daarnaast kunnen de leerlingen de keuze maken in een verdieping in lastechniek, digitale vaardigheden en een verdieping in techniek.
Naast jouw kennis en ervaring heb je een duidelijk visie hoe je de lessen interessant kunt maken voor studenten. Dit doe je door onder andere de ontwikkelingen in het bedrijfsleven nauwlettend in de gaten te houden en jouw lesmateriaal hier op aan te passen. Tevens ben je BPV (Beroepspraktijkvorming) begeleiding, mentor en studiebegeleider. In nauwe samenwerking met collega's haal jij het beste uit onze studenten.

Wie ben jij?
Je bent benieuwd naar de persoon achter de student en zet jezelf in voor hun persoonlijke ontwikkeling. Jij weet onze studenten te boeien met jouw passie voor werktuigbouwkunde. Je
Dat je vakdidactisch en pedagogisch goed onderlegd bent, is vanzelfsprekend. Van nature ben je nieuwsgierig aangelegd om nieuw onderwijsmateriaal te ontwikkelen die aansluit bij de beroepspraktijk.
Verder:

 • Ben je in het bezit van een tweede graads bevoegdheid werktuigbouwkunde of een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Ook als je nog in opleiding bent nodigen wij je van harte uit om te solliciteren;
 • Heb je ervaring met het werken in een 3-D tekenprogramma (Inventor of Solid Works);
 • Heb je affiniteit met onze doelgroep en je kunt je inleven in hun leefwereld.

Wat vragen wij?
Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Toelichting op sollicitatieprocedure
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan , .

Wat mag je verwachten?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. Door het werken met deze doelgroep draag je een steentje bij aan de maatschappelijke belangen in de samenleving. Daarnaast bieden wij:

 • Salaris maximaal
  € 4.930 bruto p.m.

 • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris

 • Eindejaarsuitkering 8,33%
  van het jaarsalaris

 • Toegang tot het vitaliteitsportaal

 • Goede pensioenopbouw bij ABP

 • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie

 • Centraal introductieprogramma

 • Je bent de schoolvakanties vrij

Wie zijn wij?

Curio biedt onderwijs waarin leerlingen, studenten centraal staan. We moedigen ze aan om te ontdekken en prikkelen hun nieuwsgierigheid. We leiden ze op tot zelfbewuste deskundigen in hun vakgebied. Onze ambitie is: zorgen dat onze leerlingen en studenten kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding. Zo zijn ze goed voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant. Beroepsonderwijs bereikbaar maken voor iedereen van 12-67 jaar, dat vinden we belangrijk. Wij helpen onze leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen. Zodat de regio dat ook kan doen. We werken voor ons praktijkgerichte onderwijs samen met organisaties, onderwijsinstellingen en overheid in West-Brabant.

Dan komt die baan bij Curio heel dichtbij.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Werktuigbouwkunde
Indicatie salaris (min – max]4930 – 4930
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijcurio.nl/vacatures/docent-werktuigbouw-tt132

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.