Docent rekenen internationale school vluchtelingen Randstad 09-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Docent rekenen internationale school vluchtelingen Randstad 09-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Tafeltjes opsommen en stelling van pythagoras kunnen berekenen? Jij als docent rekenen weet dit natuurlijk als geen ander en jij kunt dit haarfijn uitleggen aan de leerlingen van een internationale schakelklas. Je hebt hart voor de kinderen van asielzoekers in Nederland. Herken jij jezelf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een internationale schakelklas in Breda en Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een docent rekenen. Iemand die met ingang van januari voor 0,8 fte les kan geven, de werkdagen zijn nog bespreekbaar. De opdracht duurt in ieder geval tot het einde van het schooljaar 2023-2024. Voor deze opdracht is het belangrijk dat je (bijna) in het bezit bent van een lesbevoegdheid Pabo of wiskunde.

wat bieden wij jou
 • Inschaling MBO CAO MBO max. € 4930,00
 • Een tijdelijk contract tot 14 juli 2023
 • 32 uren, dagen en minder uren zijn bespreekbaar
 • Vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitkering
 • Lessen zijn op locatie, dus reiskosten vergoed
 • Gratis aanbod cursussen via Mijn Ontwikkeling
wie ben jij

Als bevoegd pabo- of Wiskunde docent lukt het jou prima om ISK leerlingen enthousiast te maken voor het vak rekenen. Daarnaast weet jij rekenstrategieën op een behapbare manier over te brengen en zet je je actief in op een relatie met de studenten. Als docent rekenen is het volgende belangrijk:

 • Je hebt een bevoegdheid aan de lerarenopleiding Wiskunde of de PABO, of in de afrondende fase hiervan
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijs
 • Je weet activerende didactiek toe te passen in de klas
 • Je hebt affiniteit met en passie voor de leerlingen van een internationale schakelklas
wat ga je doen

Als docent rekenen ga je rekenlessen geven aan leerlingen van een internationale schakelklas. Deze opdracht loopt minimaal tot 14 juli 2023 en de werkdagen zijn nog bespreekbaar.

waar ga je werken

Je gaat aan het werk bij één van de grotere onderwijsinstellingen van West-Brabant. Op deze school krijgen de studenten de begeleiding en uitleg die zij nodig hebben om uiteindelijk goed te kunnen functioneren in de Nederlandse maatschappij. En jij zult hierin de onmisbare schakel zijn!

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelDocent Rekenen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevenscathelijne.de.jong@nl.randstad.com , 076-5333737 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/QiUbCdQ20JUOrQ1btVi1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.