Directiesecretaresse Lokaal Rabobank 09-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Directiesecretaresse Lokaal Rabobank 09-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Directiesecretaresse Lokaal

Ben jij die oplossingsgerichte kandidaat, die het overzicht bewaart en een organisatie talent is? Dan zoeken wij jou!

Jij & jouw functie
Als Directiesecretaresse draag je bij door de rechterhand te zijn van de Coöperatief Directeuren en het Kring MT Zuidwest-Nederland. Jij maakt het verschil door te signaleren waar ondersteuning gewenst is en dit proactief op te pakken. Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en houdt overzicht, zeker als het druk is! Je denkt in oplossingen, bent proactief en nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Natuurlijk is je werk en administratie altijd perfect in orde en regel je je zaken met souplesse en tact.

Plezier & werk"Jij maakt dat onze directie het werk goed kan uitvoeren. Ontzorgen. Spin-in-het-web" Juultje van der Wijk, Coöperatief Directeur en Voorzitter regio Zuidwest-Nederland
Een gemiddelde werkdag
Ben je benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw to-do lijst staat? Denk bijvoorbeeld aan het behandelen van de inkomende post/mail/telefoon én agendabeheer van onze Directeuren. Afstemming en agenda planning met Commissarissen. Het intensief communiceren met de diverse stakeholders. Ook het opstellen van (jaar)planningen, nota's, evenals het afstemmen van agenda's en het verzorgen van notulen en voorbereiden van verschillende vergaderingen (stukken) voor Directie en Commissarissen behoort tot je werkzaamheden. Boeken van events en offsites, organiseren van werkbezoeken is ook een belangrijk onderdeel van je werk.
We geloven in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team.


'Samen willen wij onze regio Duurzaam Sterker Maken. Door onze diensten & producten, kennis en de inzet van ons netwerk. Vanuit onze missie maken we samen IMPACT. Zetten we er samen de schouders onder. Gaan we voor succes. Op een coöperatieve en persoonlijke manier.''
Juultje van der Wijk, Coöperatief Directeur en Voorzitter regio Zuidwest-Nederland.


Jouw toekomstige collega verwelkomt je graag. Zij kan jouw hulp goed gebruiken bij het ontzorgen van onze Directeuren en alles tot in de puntjes te regelen voor hen. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als 1 ondersteunend team binnen Rabobank. Over Rabobank gesproken: we zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.

 • een afgeronde HBO opleiding

 • een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie

 • proactief meedenken en sparren met onze Directeuren

 • focus op de klant

 • meeveren in veranderende situaties

 • service bieden

 • kennis en ervaring met systemen als Workday, fieldglass, Siebel

 • Ervaring in een grote matrix organisatie

Dit bieden we jou

 • van € 2.506,38 tot € 3.579,31 bruto per maand

 • een dertiende maand en 8% vakantiegeld

 • extra budget van 10% van jouw bruto maandsalaris dat je kan besteden zoals jij wilt. Koop extra vakantiedagen, stort extra geld in je pensioen of laat het budget deels uitbetalen


Jij & het sollicitatieproces
Twijfel je nog? Vind je het spannend om te solliciteren? Dat is niet nodig. We ontvangen graag jouw reactie op deze vacature Directiesecretaresse bij Rabobank. De sluitingsdatum van deze vacature is 23 november aanstaande.


Wil je eerst nog vragen stellen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Juultje van der Wijk, Directeur Voorzitter kring Zuidwest-Nederland via . Op jouw vragen over het werken bij Rabobank en de procedure geeft , , met plezier antwoord via .
Verder vind je dit misschien fijn om te weten:

Delen:

Directiesecretaresse Lokaal

Type contract Fulltime Vakgebied Particulier & Zakelijk Klantadvies / Staff & Operations Locatie Bergen op Zoom (Nederland) Werkplek Hybride Referentienummer JR_00093669 Publicatiedatum 8 november 2023 Reageren tot 23 november 2023

Je kunt online solliciteren op de vacature. Reacties worden conform vacaturemanagement in behandeling genomen.

Screening

We toetsen op basis van de screening-procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDirectiesecretaresse
Indicatie salaris (min – max]2506 – 3579
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://rabobank.jobs/nl/vacature/directiesecretaresse-lokaal/JR_00093669/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.