Coördinerend Docent LOB/ Procesondersteuner Curio 07-05-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Coördinerend Docent LOB/ Procesondersteuner Curio 07-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Coördinerend docent LOB/ procesondersteuner voor 0,6-0,8 fte (EO162)

 • Standplaats Bergen op Zoom
 • Salarisschaal LC
 • Omvang (FTE): 0.7

 • Judith Aarts

 • Omvang (FTE):

  0,70

 • Standplaats:

  Bergen op Zoom

 • Type contract:

  Tijdelijk met uitzicht op vast

 • Sector, school of dienst:

  Curio economie en ondernemen

Wat ga je doen?

De teams Audiovisueel en Podium- en Eventementechniek bestaan uit veel vakdocenten. Ook werken er docenten die gedeeltelijk nog werkzaam zijn in het werkveld. Het zijn betrokken teams die dicht bij de student staan. De teams hebben behoefte aan een collega die de onderwijsprocessen verder kan verbeteren.
Als docent ben je breed inzetbaar, op het gebied van loopbaanbegeleiding of bijvoorbeeld een van de generieke vakken. Je geeft gedeeltelijk les en je zorgt ervoor dat je jouw vak stevig neerzet binnen onze opleidingen. Daarnaast word je verantwoordelijk voor het geven van een of meerdere keuzedelen. In overleg wordt bepaald in welk keuzedeel je les gaat geven. Je bent aantoonbaar sterk in het mentoraat. Als mentor heb je met jouw groep studenten veelvuldig contact en begeleid je hen op diversen gebieden. Omdat je pedagogisch sterk onderlegd bent word je ook mede verantwoordelijk voor het neerzetten van het pedagogisch beleid.

Naast je docentschap ga je het team versterken door een belangrijke portefeuille voor je rekening te nemen. De portefeuille staat nog niet vast, maar wordt in overleg bepaald. Daarnaast zal je er mede voor zorgdragen dat alle processen die nodig zijn nog beter in beeld komen en goed worden uitgevoerd. Je bent dagelijks bezig om alle processen rondom het onderwijs te monitoren en waar nodig aan te pakken. Je hebt een belangrijke verbindende rol binnen de docentteams. De verdeling tussen lesgeven en organiserende/procesmatige taken zijn 50/50.

Wie ben jij?

Je bent een zeer ervaren docent en hebt zicht op de processen die nodig zijn om dagelijks het onderwijs te kunnen bieden aan onze studenten. Volgens de visie van de onderwijsteams en Curio. Je bent een echte resultaatgerichte organisator en je bent in staat om onderwijsteams mee te nemen in de onderwijsprocessen. Je wordt er enthousiast van als de administratieve processen goed geregeld zijn. Daarnaast neem je graag een coördinerende rol op je.

Als docent weet je jouw vak op een creatieve manier over te brengen en prikkelt hierbij de nieuwsgierigheid van onze mbo studenten. Je maakt hierbij bijvoorbeeld gebruik van nieuwe (digitale) tools of je bedenkt een andere manier om jouw les beter te laten aansluiten bij de beroepspraktijk van onze studenten. Je ziet het als een uitdaging om het leerrendement te vergroten. Pedagogisch sta je aantoonbaar sterk in je schoenen. Je hebt een goede dag gehad als je onze studenten weer een stapje verder hebt gebracht in hun (persoonlijke) ontwikkeling. Onze kernwaarden: nieuwsgierig, deskundig en zelfbewust passen jou dan ook als een jas.

 • Heb je een tweede graads bevoegdheid, PDG of PABO en stevige ervaring als docent;
 • Heb je affiniteit met de creatieve sector. Podiumtechniek, evenementen, audiovisuele producties.
 • Heb je aantoonbare ervaring in een organiserende/verbindende rol;
 • Heb je ervaring met het begeleiden/coachen van jongeren;
 • Werk je graag samen met jouw collega's om het beste uit onze studenten te halen.

Wat vragen wij?

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Judith Aarts, Onderwijsmanager.
De eerste gesprekken staan gepland op vrijdag 24 mei.

Wat mag je verwachten?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. Door het werken met deze doelgroep draag je een steentje bij aan de maatschappelijke belangen in de samenleving. Daarnaast bieden wij:


 • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris


 • van het jaarsalaris

 • Toegang tot het vitaliteitsportaal

 • Goede pensioenopbouw bij ABP

 • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie

 • Je bent de schoolvakanties vrij

Wie zijn wij?

Curio biedt onderwijs waarin leerlingen, studenten centraal staan. We moedigen ze aan om te ontdekken en prikkelen hun nieuwsgierigheid. We leiden ze op tot zelfbewuste deskundigen in hun vakgebied. Onze ambitie is: zorgen dat onze leerlingen en studenten kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding. Zo zijn ze goed voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant. Beroepsonderwijs bereikbaar maken voor iedereen van 12-67 jaar, dat vinden we belangrijk. Wij helpen onze leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen. Zodat de regio dat ook kan doen. We werken voor ons praktijkgerichte onderwijs samen met organisaties, onderwijsinstellingen en overheid in West-Brabant.

Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarnaast hebben wij het mbo in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. In Breda en Bergen op Zoom vind je ook mbo breed, waar studenten extra zorg en meer flexibiliteit krijgen. Onze vavo biedt volwassenenonderwijs en helpt bijvoorbeeld leerlingen die zijn gezakt alsnog aan een diploma. De vavo-locaties vind je in Breda en Roosendaal.

Zo verloopt het solliciteren bij Curio

Leuk dat je solliciteert! Wat gebeurt er nu? Eerst lezen we je motivatie goed door. En natuurlijk gaan we na of je volgens ons geschikt bent voor de functie. Zien we aanknopingspunten, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. De uitnodiging ontvang je vaak via de mail, soms telefonisch. Het gesprek vindt plaats op een locatie van Curio. Is de klik er hierna nog steeds? Dan komt die baan bij Curio heel dichtbij.

Klik op de video hiernaast.

Zo verloopt het solliciteren bij Curio

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOndersteuner
Indicatie salaris (min – max]5740 – 5740
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijcurio.nl/vacatures/coordinerend-docent-lob-procesondersteuner-eo162

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.