CNC Frezer F.M.I. Dussen 08-05-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. CNC Frezer F.M.I. Dussen 08-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Wil jij als CNC Frezer werken aan hoogwaardige complexe onderdelen? Heb je passie voor verspanen? Zoek je afwisseling? Reageer dan snel op onze vacature van CNC Frezer!

Je bent als CNC Frezer verantwoordelijk voor het produceren van mechanische producten met veel toegevoegde waarde door middel van 3- of 5-assige freesmachines.

Als CNC Frezer bestaan je werkzaamheden verder uit:

Het zelfstandig programmeren en het in- en omstellen van de machine aan de hand van tekeningen en productie-opdrachten. Je maakt kleine tot middelgrote series uit hoogwaardige materialen. Tijdens de productie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en maatvoering van de door jou geproduceerde producten.

 • Technische achtergrond op minimaal MBO niveau 3 door opleiding op ervaring verkregen;
 • Ervaring als CNC Frezer met CNC programmeren/verspanen, 3- of 5-assig;
 • Nauwkeurige en zelfstandige werkwijze vanuit kwaliteitsbewustzijn;
 • Pro-actieve, sociale, inventieve persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salarispakket en goede secundaire voorwaarden.
 • Hierbij kan je denken aan 25 vakantie dagen en 13 ATV dagen, scholingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling.
 • We bieden je opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten.
 • Binnen FMI werk je met de allernieuwste machines en technieken binnen je vakgebied. Op die manier worden producten en productieprocessen continu verbeterd.

Waarom werken bij FMI?

 • Door de diversiteit aan producten en diensten binnen FMI kun je veel ervaring opdoen. Dit kan door te werken bij en met verschillende bedrijven in diverse vakgebieden of door je te specialiseren in een bepaald vak
 • Je wilt graag werken in een high-tech markt, denkt 'out of the box' en je voelt je prettig bij een open organisatie, waar een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid belangrijk is.
 • Door de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt bij FMI, kun je aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden werken.
 • Wij kennen een open, directe en informele werksfeer.

FMI Manufacturing produceert, variërend van grote tot uiterst kleine en nauwkeurig bewerkte, componenten en onderdelen. Wij leveren onze producten zowel aan de eigen FMI-zusterbedrijven als aan klanten buiten FMI.


Waarom FMI?

Bij FMI weten we dat je voldoening wilt halen uit je werk en dat je de verantwoordelijkheid wilt dragen die daarbij hoort. Bij ons krijg je die ruimte.

FMI is continu in beweging. Innovatie binnen ons bedrijf, maar ook daarbuiten maken dat geen dag hetzelfde is voor onze mensen. Wat gisteren onmogelijk leek, opent nieuwe mogelijkheden voor vandaag en morgen.

Wij zijn een open organisatie met een informele, directe werksfeer. We houden elkaar graag scherp. Dat moet ook, want wij spelen techniek op topniveau. En jij?


Interesse?

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel via onderstaande sollicitatiebutton!


Uiteraard kun je ook altijd bellen voor meer informatie over deze vacature. Contactpersoon is (Recruitment); te bereiken via .


FMI Holding
Marconilaan 15
4622 RD Bergen op Zoom

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCnc Frezer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://fmi-international.tool2match.nl/jobsite/337/vacature-CNC-Frezer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.