Chauffeur onderlosser 24/7 Drive 07-05-2024

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Chauffeur onderlosser 24/7 Drive 07-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Wil je een specialist worden in je vak in de agrarische sector? Dan is dit de baan die je zoekt! Voor onze opdrachtgever zijn wij per april op zoek naar onderlosser chauffeurs. Met deze trekker oplegger combinatie kun je zowel nationaal als internationaal aan de slag! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van agrarische los gestorte producten. Deze transporteur is gespecialiseerd in het vervoeren van agrarische producten en grondstoffen. De onderlosser wordt aan de bovenkant geladen met agrarische producten, bijvoorbeeld aardappelen. In de onderlosser is een valmat gemonteerd, wat valbeschadigingen tegen gaat bij het laden. Het lossen gebeurt via de schuif aan de achterkant van de trailer, door middel van de transportband. De transportband wordt aangedreven middels een motor.

Vacature eisen

- Rijbewijs CE inclusief code 95- Chauffeurskaart

  • Ervaring met het bedienen met een onderlosser of je wil dit graag leren

 

FunctietitelChauffeur Kraanwagen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensroosendaal@247drive.nl , 31113648200 http://247drive.nl
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=160532940&t=101&cid=24DR-NL&vid=12280

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.