Centralist Witte Kruis 06-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Centralist Witte Kruis 06-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

112 Centralist / Verpleegkundig Centralist Ambulancezorg

Bergen op Zoom / fulltime

Droom jij van een baan met verantwoordelijkheid, waarbij jij het verschil kan maken voor de medemens in nood? Heb je een echt zorghart en durf jij het aan om het eerste aanspreekpunt te zijn bij 112-meldingen? Sta je sterk in je schoenen en durf je de regie te pakken? Zet dan die stap en solliciteer voor de functie van centralist op de meldkamer ambulancezorg!

De Meldkamer Ambulancezorg is het zenuwcentrum van onze organisatie. De MKA coördineert 24 uur per dag, 7 dagen in de week de medische hulpverlening in ons werkgebied. Dat doen we vanuit twee meldkamers, in Bergen op Zoom en 's-Hertogenbosch. We delen de meldkamer met politie en brandweer. Daardoor kunnen we goed en snel samenwerken. Op de meldkamer werken centralisten. Zij handelen 112-meldingen af, en aanvragen voor patiëntenvervoer van onze ketenpartners, zoals huisartsen(posten), verloskundigen, ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen.

In feite is de centralist de allereerste hulpverlener die de beller aan de telefoon krijgt. Deze 'aannamecentralist' helpt de beller en zet alle benodigde hulp in gang. Of, als er geen medische urgentie is, volgt een doorverwijzing naar de huisarts of huisartsenpost. Maar aannamecentralisten doen meer: soms doen ze ook de 'uitgifte'. Dat is het uitsturen van de ambulance(s) en hen de belangrijkste informatie geven over de patiënt. Ook zorgt de uitgiftecentralist ervoor dat er voldoende ambulances op strategische plaatsen in ons werkgebied staan.

Wij zoeken collega's voor beide functies om onze teams op de meldkamer in Bergen op Zoom te versterken! Verpleegkundig centralist of 112-centralist, het zijn twee prachtige, verantwoordelijke en ook afwisselende functies. Want het klinkt cliché, maar het is echt waar: geen dag is hetzelfde. Van tevoren weet je nooit wie je aan de telefoon krijgt, wat er aan de hand is en welke hulp precies nodig is. Het is aan jou om de juiste zorg in gang te zetten.

Voordat je zelfstandig aan de slag kunt achter de meldkamertafel, volg je eerst nog een opleiding. Zorg jij voor de juiste papieren en competenties, dan zorgen (en betalen) wij voor jouw opleiding.


Wil jij als centralist het verschil maken voor patiënten en collega's? Solliciteer dan via de pagina van RAV Brabant MWN.

Ben je er klaar voor?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCentralist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://kombijdeambulance.nl/vacatures/112-centralist-3-ambulancezorg/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.