Buschauffeur D omgeving Bergen op Zoom 24/7 Drive 07-05-2024

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Buschauffeur D omgeving Bergen op Zoom 24/7 Drive 07-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Bij deze supergezellige werkgever ga je aan de slag als buschauffeur D of moet ik zeggen gastheer in het personenvervoer? Er is hier veel mogelijk qua werkzaamheden. Zo kan je (gebroken)diensten draaien in het openbaar vervoer,  schoolreisjes en andere dagtochten rijden met de touringcar of mensen brengen en halen bij een specifiek evenement. Denk hierbij aan festivals. Ook kan je zelf aangeven hoeveel je wil werken en op welke tijden je beschikbaar bent. Het voornaamste is dat je met plezier naar het werk komt.

Vacature eisen

Je bent zelfstandig, representatief en sociaal. Wanneer een passagier vragen en/of opmerkingen heeft, sta je hem/haar netjes te woord. Hiernaast ben je in het bezit van rijbewijs D, code 95, bestuurderskaart en een Medipas bus.
Al met al een leuke collega!

 

FunctietitelBuschauffeur Lijndienst, Stadsdienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensroosendaal@247drive.nl , 31113648200 http://247drive.nl
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=160532400&t=101&cid=24DR-NL&vid=13324

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.