Bestuurssecretaresse Stadlander 10-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Bestuurssecretaresse Stadlander 10-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Bestuurssecretaresse

Werkervaring

3-5 jaar

Standplaats

Bergen op Zoom

Werk- en denkniveau

HBO

Start opdracht

03-12-2023

Eind opdracht

31-05-2024

Bedrijfsinformatie

Een woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat te maken heeft met een bevolkings- en huishoudenskrimp. We willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. We zijn actief in de stad en in de dorpen. Onze huurders zijn ook Stadlanders. Samen maken we ons sterk voor ons gebied. Stadlander streeft naar continuïteit en legitimatie. We doen dit vooral door focus aan te brengen. Daarom hebben we met elkaar drie ondernemingswaarden benoemd, waaraan al onze acties en ambities een bijdrage moeten leveren: huurder centraal, verankering en duurzaam.

Projectomschrijving

Faciliteren van de bestuurder, directeuren en bestuurssecretaris op secretarieel en administratief gebied, zodanig dat deze in staat worden gesteld hun functie en/of rol optimaal uit te voeren. De Bestuurssecretaresse heeft een verbindende rol, is proactief, weet hoe hij moet omgaan met vertrouwelijke informatie en handelt daarnaar. Hij heeft een taakaccent en draagt zorg voor een adequate en soepele achtervang van het taakaccent van een collega Bestuurssecretaresse bij diens afwezigheid. De werkaanpak ligt vast in algemene richtlijnen en daarbinnen stelt de Bestuurssecretaresse, op basis van een juiste inschatting van de urgentie, zelf prioriteiten.

Functie eisen

  • hbo werk- en denkniveau en een opleiding richting Bestuurssecretaresse / directiesecretaresse / managementassistent
  • uitstekend digitaal vaardig en relevante kennis van en ervaring met gebruikte automatiseringssoftware zoals Office 365
  • kennis van en inzicht in de rollen/posities van de bestuurder en directeuren en in dat kader kunnen zorgdragen voor een adequate informatievoorziening
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
  • algemene kennis van de volkshuisvesting

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBestuurssecretaresse
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.flexwerkportaal.nl/vacature/bestuurssecretaresse-982

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.