Bestuurslid HR Goed Ontmoet 07-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Bestuurslid HR Goed Ontmoet 07-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Bestuurslid HR, m/v, vrijwilliger

  • Vrijwillig
  • Regio Bergen op Zoom
  • 5 uur geleden geplaatst

Portefeuille: vrijwilligers beleid en ontwikkeling

Voedselbank GoedOntmoet verstrekt wekelijks aan ca 550 huishoudens (zo n 1300 personen) een voedselpakket in de gemeenten Halderberge, Roosendaal, Steenbergen, Tholen, Bergen op Zoom en Woensdrecht. Daartoe zijn er wekelijks 160 vrijwilligers actief in de uitgiftepunten, het centrale magazijn en de administratie. De Voedselbank is een 100% vrijwilligersorganisatie.

De financiële kwaliteit van de Voedselbank is goed, mede dankzij bijdragen en donaties van de 6 gemeenten, bedrijven, instellingen, serviceclubs en particulieren.

Het bestuurslid is samen met de mede bestuursleden verantwoordelijk voor het behalen
van de doelstellingen van de Voedselbank GoedOntmoet: het verstrekken van voedsel aan mensen die onvoldoende financiële middelen hebben om voedsel te kopen en het tegengaan van voedselverspilling.

Het bestuur streeft er naar om de operationele verantwoordelijkheden voor werkzaamheden en activiteiten bij de organisatie te laten en deze organisatie zo goed mogelijk zelfstandig te laten functioneren binnen de kaders en doelstellingen die door het bestuur zijn vastgesteld (na overleg met de vrijwilligers).

Het bestuurslid vrijwilligers werkt zelfstandig binnen zijn/haar portefeuille en maakt deel uit van het collegiale bestuur. Is samen met medebestuursleden verantwoordelijk voor het organiseren van de Stichting. Hij/zij is primair verantwoordelijk voor een goed vrijwilligersklimaat. Daartoe initieert hij/zij het noodzakelijke vrijwilligersbeleid en creëert hij/zij draagvlak daarvoor bij de vrijwilligers. Werkt samen met de coördinator vrijwilligers (uitvoering).

Taken en verantwoordelijkheden - is verantwoordelijk voor een goede vrijwilligers bezetting - werkt nauw samen met de coördinator vrijwilligers

- handelt klachten van en over vrijwilligers af - vervult bij toerbeurt (2 jaar) de rol van coördinerend voorzitter van het bestuur - initieert en stuurt de in- en externe communicatie (taak nader te bespreken)

Kennis en vaardigheden

- tenminste HBO werk- en denkniveau

- affiniteit met de doelstelling van de Voedselbank en vrijwilligersorganisaties - een positieve houding en communicatief vaardig

- een proactieve houding - goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling

Informatie over de functie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGeluidstechnicus
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.goedontmoet.com/vacature/bestuurslid-hr-m-v-vrijwilliger/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.