Beheerder Geen Initiatief Don Bureau 24-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Beheerder Geen Initiatief Don Bureau 24-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

'Tja, weet je wat het is met dat adviesbureau? Die adviseren alleen maar over processen, werken dat uit op het papier en dan verdwijnt het in de la. En als er iets weerstand oproept op de werkvloer, dan zijn dat instrumenten en processen. Maar ja, ons management is helemaal procesgeoriënteerd. Ze hebben zelf geen verstand van de inhoud en sturen alleen op processen. Dus als een adviesbureau processen aanbiedt, zijn zij meteen de winnaar. Maar daar we hebben niets aan. Ik heb het er helemaal mee gehad.'' Aldus een medewerker van een gemeente.

Praten over elkaar

Wat dan wel? Want er zijn aandachtspunten genoeg bij de beheerclub. Zo heeft iedere vakdiscipline een eigen kamer waarvan de deur netjes dichtgehouden wordt. De ene vakgroep praat niet met de andere vakgroep. Intussen wordt wel gepraat óver de afdeling ontwikkeling. 'Die hebben echt geen idee wat het effect is van hun ontwerpbeslissingen voor beheer.'' 'Heb je eigenlijk al een keer gesproken met mensen van ontwikkeling?'' 'Nee, geen idee bij wie ik moet zijn.'' Gekscherend wordt opgemerkt dat de contacten met de aannemers wel goed zijn. Maar dat is geen wonder, want de aannemer meldt zich wel. Daar hoef je als beheerder geen initiatief voor te nemen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIct Beheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.donbureau.nl/blog/het-nieuwe-assetmanagement-weerstand-door-processen-en-instrumenten/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.