Begeleider SDW 09-11-2023

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Begeleider SDW 09-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Begeleider SDW 03-11-2023

 • Locatie: Bergen op Zoom

 1. Begeleider SDW 03-11-2023

Introductie vacature

Begeleider Woonlocatie Zuiderdreef

 • Woonlocatie Zuiderdreef, Bergen op Zoom
 • minimaal 24 uur
 • Max. € 3.198,00 (FWG 35)

Sinds september 2020 verwelkomt Woonlocatie Zuiderdreef, gevestigd in Bergen op Zoom, bewoners met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand. Deze bijzondere woonlocatie, onderdeel van SDW, is inmiddels al drie jaar een thuis voor velen. Gedurende deze periode hebben bewoners en medewerkers samen gebouwd aan een veilige en aangename leefomgeving.

Voor onze mooie locatie zijn we op zoek naar een:

Begeleider
minimaal 24 uur per week

Heb jij een groot inlevingsvermogen en denk jij vooruit? Ben jij de ogen en oren van onze bewoners? Lees dan verder!


Woonlocatie Zuiderdreef in Bergen op Zoom biedt onderdak aan diverse doelgroepen en heeft een eigen dagbestedingsruimte. De locatie telt 3 groepswoningen en 16 appartementen, waar bewoners individuele ondersteuning krijgen, 24 uur per dag. Als begeleider kun je op de hele locatie ingezet worden, in overleg met jou. Je bent er voor bewoners van verschillende leeftijden die naast een verstandelijke beperking ook behoefte hebben aan lichamelijke zorg en ondersteuning bij het ouder worden. Structuur en duidelijkheid zijn vaak belangrijk voor hen. De groepswoningen hebben verschillende zorgbehoeften, variërend van intensieve verzorging tot begeleiding en een jongerengroep.

Dit ga je doen

Als begeleider vervul je een cruciale rol in het leven van onze bewoners. Je bent niet alleen hun begeleider, maar ook hun motivator en steunpilaar. Je weet hen te prikkelen actief te blijven en helpt hen zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Door het ondersteuningsplan van de bewoner en andere afspraken in de praktijk te brengen, zorg je voor de juiste begeleiding op maat. Je begrijpt de unieke behoeften, vaardigheden en persoonlijkheid van elke bewoner en past je begeleiding daarop aan. Samen bouw je aan vertrouwen en een betekenisvolle, plezierige dag voor onze bewoners. Je hebt niet alleen oog voor de begeleidende taken, maar je voert indien nodig ook verzorgende taken uit.

Het is jouw taak om zorgvuldig te observeren, signalen op te vangen en deze zowel schriftelijk als mondeling te rapporteren. In nauwe samenwerking met de persoonlijk begeleider, ben jij de sleutel tot het herkennen van de behoeften van onze bewoners, zelfs als deze nog verborgen zijn. En nog belangrijker, je weet deze behoeften om te zetten in concrete verbeteracties.

Jouw frisse inzichten en verbeteringskracht dragen bij aan het voortdurende streven naar een veilige en plezierige woonomgeving voor onze bewoners, aan de ontwikkeling van ons team en aan de verwezenlijking van onze missie. Maak jij daar binnenkort ook deel van uit?

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een relevant diploma op niveau 3, bijvoorbeeld SPW, SPH, MMZ, MBO-V of MBO VZ-IG(/MZ).
 • Je bent bereid om zowel verzorgende als begeleidende taken uit te voeren en hebt een warm hart voor bewoners.
 • Je neemt je werk serieus, maar doet het met een glimlach en brengt positieve energie met je mee.
 • Je bent een teamspeler die zijn mening deelt. Met jouw ervaring en frisse blik draag je bij aan de optimale zorg voor de bewoners en de ontwikkeling van ons zelfverantwoordelijke team.

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

 • Een cyclisch basisrooster waardoor jouw dienstpatroon voorspelbaar is.

 • Werken in een moderne, goed gefaciliteerde woonvoorziening woonlocatie met korte lijnen en een prettige sfeer.

 • Een professioneel en collegiaal team heet jou van harte welkom.

 • Leren en ontwikkelen op je werkplek, zowel in je team als individueel.

 • Bovenop je bruto salaris ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dan maken wij graag kennis met jou.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met via of . Je kunt ook terecht bij coachend begeleider Esther van der Muuren via of .

Functietitel Begeleider Indicatie salaris (min - max] 3198 - 3198 Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 24 - 24 Type contract Vast Branche Gezondheidszorg/Welzijn Locatie Bergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland Soliciteer direct https://www.samenwerkenbijsdw.nl/vacatures/begeleider-woonlocatie-zuiderdreef

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]3198 – 3198
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitbergenopzoom.nl/begeleider-sdw-03-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.