Ambulant Begeleider SDW 19-11-2023

  1. Vacatures Bergen op Zoom
  2. Ambulant Begeleider SDW 19-11-2023

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Ambulant Begeleider (niveau 4)

  • Ambulant - regio West-Brabant, Regio Brabantse Wal
  • 24 - 32 uur
  • Max. € 3.432,00 (FWG 40)

Voor de teams van ambulant IPC West hebben we een leuke vacature openstaan voor:


Ambulant Begeleider - niveau 4
24-32 uur per week (uren in overleg)

Als Ambulant Begeleider ondersteun jij cliënten met verschillende en complexe hulpvragen in hun thuissituatie, zodat zij kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij. Hierbij gebruik jij jouw eigen kennis en vaardigheden. Jij bent de houvast en de spil in het web voor onze cliënt en het cliëntsysteem.

Ben jij een goede organisator en verbinder met een dosis humor en kun je solistisch werken met op de achtergrond een groot team? Solliciteer en maak ons enthousiast! Wij hebben voor jou een plek in ons warme team waar een goed inwerkprogramma klaarligt.


Hier ga je werken

Het team van ambulant IPC West geeft ondersteuning aan 240 mensen met een verstandelijke beperking in de regio Brabantse Wal (dit is van Hoogerheide-Woensdrecht tot Steenbergen-Dinteloord) en Tholen. Onze cliënten zijn mensen met een lichtverstandelijke beperking, die ondersteuning nodig hebben met de uiteenlopende dagelijkse vragen, bijvoorbeeld het nakomen van afspraken, maken van moeilijke keuzes, leren omgaan met een beperking en netwerkversterking. Zo kunnen onze cliënten zelfstandig blijven wonen, maar uiteindelijk kunnen ze ook doorstromen naar een 24 uurs locatie. Hierbij gaan op de achtergrond overige problematieken schuil die onze mensen hinderen in hun alledaagse leven. Denk aan financiële problemen, ouderdomsproblematiek, GGZ-problematiek, verslavingsproblematiek en relationele problemen.

Binnen SDW werken wij met zelfverantwoordelijke teams. Dus samen zijn wij het team en bewaken we de processen en borgen deze. Ben je assertief en zelfstandig? Dan past deze functie perfect bij jou.

Dit ga je doen

Als Ambulant Begeleider begeleid je, binnen de visie en het beleid van de organisatie, cliënten en hun vertegenwoordigers. Jouw begeleiding stem je af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van de cliënt. Samen met de cliënt, zijn behandelaar en/of het cliëntsysteem zal jij het cliëntplan opstellen en evalueren. Daarbij zorg je dat de activiteiten binnen het financieel kader passen.

Daarnaast hou jij jezelf bezig met aanvragen van WMO/WLZ (her)indicaties. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt in de vorm van het persoonlijk begeleiderschap. Daarnaast werk je intensief samen met interne en externe ketenpartners. Je bent op de hoogte van en zet in op de ontwikkelingen in de regio. De dynamiek van het werken in ons team kenmerkt zich doordat het nooit op routinebasis is.

Dit breng je mee

• Je hebt een relevant afgeronde zorggerelateerde diploma op mbo-niveau 4
• Je bent in staat om oplossingsgericht, systeemgericht en traumasensitief te werken
• Je hebt praktische kennis en ervaring met de doelgroep en vertrouwt op jouw eigen kracht
• Je kunt solistisch en zelfstandig werken, maar bent zeker ook een teamplayer
• Je hebt de beschikking over een rijbewijs en een auto, waarbij je flexibel inzetbaar bent voor dag- en avonddiensten
• Je hebt lef, bent energiek, kunt tegen een stootje en ziet in complex werk de uitdaging

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

  • Via ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) kun je zelf je arbeidsvoorwaarden aanpassen naar jouw situatie en wensen.

  • Collega's en cliënten zien uit naar jouw komst.

  • Genoeg ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  • Een inwerkprogramma ligt voor je klaar!

Is je interesse gewekt?

Dan maken wij graag kennis met jou!!

Wil je eerst meer informatie over de vacature, neem dan contact op met via of .

Ben je al overtuigd? Wij ontvangen graag een Curriculum Vitae en een duidelijke motivatie. Meer informatie over SDW vind je op www.sdw.nl.

Solliciteren bij SDW

Is deze vacature je op jouw lijf geschreven? Dan wil je natuurlijk weten hoe het sollicitatieproces er bij SDW uitziet. In vijf stappen leggen we uit wat je kunt verwachten:


Zijn we een match? Dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in en ondertekenen we de arbeidsovereenkomst. Welkom als nieuwe collega bij SDW!

We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAmbulant Begeleider
Indicatie salaris (min – max]3432 – 3432
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.samenwerkenbijsdw.nl/vacatures/ambulant-begeleider

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.