Adviseur Wonen Centraal Stadlander 11-05-2024

 1. Vacatures Bergen op Zoom
 2. Adviseur Wonen Centraal Stadlander 11-05-2024

Werken in Bergen op Zoom

 

Introductie vacature 

Adviseur Wonen Centraal

 • 28 uur per week
 • 3.552 tot max. € 4.727 bruto o.b.v. 36 uur
 • HBO
 • Bergen op Zoom2024 01 18 Stadlander If549725

Wat ga je doen?

Als Adviseur Wonen Centraal intern ook wel Adviseur Wonen Centraal B weet jij als geen ander welke volkshuisvestelijke vraagstukken er op dit moment spelen. Denk hierbij aan thema's als woningwaardering, huurverhoging of de ontwikkeling van nieuwe wetsvoorstellen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en je bent betrokken bij de opgaven van de volkshuisvesting. Zo ben je in je werk altijd van toegevoegde waarde! Ondernemerschap, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid en samenwerken vormen de basis van je adviesvaardigheden. Je bent in staat het management en de gebiedsteams te adviseren op diverse vraagstukken, thema's en processen. Je doet voorstellen op operationeel niveau en bewaakt samen met jouw andere collega's een uniforme en uitvoering van de processen. Het vertalen van een strategische visie naar praktisch uitvoerbaar beleid gaat je goed af. En daarnaast streef je ernaar dat het werkbaar is voor jouw collega's. Je zoekt nadrukkelijk de verbinding en samenwerking met hen. Juist doordat zij dagelijks in contact staan met bewoners en leveren daardoor belangrijke informatie om te komen tot dit beleid.

Wie zoeken we?

 • Je hebt volkshuisvestelijke en actuele kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot o.a. huurverhoging en woningwaardering.
 • Minimaal 3 jaar concrete werkervaring op het gevraagde niveau (bij bijvoorbeeld gemeente of corporatie)
 • Een sociaal-maatschappelijk hart en een duurzaam DNA. Ontdek hier meer over Stadlander.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een maatschappelijke en informele organisatie met ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden. Wij zien potentie en talent binnen onze organisatie. Werken bij Stadlander betekent dan ook dat wij graag investeren in jouw groei en ontwikkeling op persoonlijk en professioneel gebied. We bieden je een contract van één jaar en hebben de intentie om dat na één jaar om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Verder hebben we een eindejaarsuitkering van 2%, een mooie pensioenregeling bij SPW, een reiskosten- en thuiswerkvergoeding en faciliteren we je om je werk zowel thuis als op kantoor goed en gezond te kunnen doen.

Is je interesse gewekt?

Reageer dan uiterlijk 2 juni 2024 via de solliciteer-knop. Wanneer we enthousiast zijn, nemen we snel contact met je op voor een nadere kennismaking. Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

Vragen over de functieof procedure?

Stuur dan een mail naar P& en wij zorgen ervoor dat je vraag snel wordt beantwoord. Het verstrekken van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de procedure.


 • 28 uur per week
 • 3.552 tot max. € 4.727 bruto o.b.v. 36 uur
 • HBO
 • Bergen op Zoom

De procedure

1

Eerste gesprek

Op donderdagochtend 6 juni 2024 vinden de eerste gesprekken plaats. Je hebt dan een gesprek van ongeveer 30 minuten met jouw toekomstige leidinggevende, collega en een personeelsadviseur.

2

Wat jouw potentiële
collega's zeggen

Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: betaalbare en duurzame woningen voor onze huurders.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]4727 – 4727
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieBergen op Zoom, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.stadlander.nl/vacature/adviseur-wonen-centraal-28-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bergen op Zoom en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.